perjantai 16. maaliskuuta 2012

Blogielämää

Sain tällaisen tunnustuksen ystävältäni Jaanalta, joka on taiturimainen kakkujen tekijä ja pitää Taikakakku blogia, jossa jakaa tietojaan, kokemuksiaan ja kuvia ihanista luomuksistaan.
Olen ehkä vähän erakkoluonne. Vaikka pidänkin blogia, ja kaikki ovat tervetulleita lukemaan, en ole mielessäni liittynyt suureen blogiyhteisöön, jolle tällaiset tunnustukset ynnä muut ovat osa blogeihin liittyvää kulttuuria. Niinpä olen vähän ihmeissäni tämän kanssa, että mitä nyt...

Tähän tunnustukseen liittyy kolme vaatimusta: 1) kerro keneltä sait tunnustuksen ja linkitä hänet blogiisi, 2) kerro 7 random faktaa itsestäsi ja 3) jaa tunnustus eteenpäin 15 bloggaajalle. Ystäväni tavoin joudun myöntämään, etten lue niin montaa blogia, että voisin antaa tunnustuksen eteenpäin niin monelle. Suurin osa blogeista, joita seuraan silloin tällöin tai aktiivisemmin, on ystävieni tai tuttavieni kirjoittamia ja ei niin julkisia ehkä kuitenkaan. Ainoa, jota selkeästi useammin seuraan, ja joka on kaikinpuolin ihana, realistinen ja kaunis, on Anrinko -blogi, jolle siis tunnustuksen annan.

Mutta ne 7 random faktaa - nyt pyrin tosissani kertomaan sellaisia, joita nekään teistä ette tiedä, jotka oikeasti tunnette mut.
1. Pidän yöllä villasukkia jalassa, jäänyt päälle raskausajoista - tällä säällä on kolmet sukat päällekkäin. Kesällä voin olla ilman villasukkia.
2. Vedin kerran oppilaan alta tuolin ja hän tippui lattialle takapuolelleen.
3. Tykkään pelata shakkia silloin kun on aikaa ja vireystasoa keskittymiseen.
4. Olen pelannut jalkapalloa ja harrastanut telinevoimistelua.
5. Pidän puissa kiipeilystä.
6. Joskus tunnen sietämätöntä halua tehdä jotakin tyhmää, kuten piirtää jonossa edessä olevan ihmisen takkiin tussilla.
7. Rakastan jalapenoja.

No niin, tunnettepa nyt tätä blogistia hieman enemmän :-)

Ei kommentteja: