sunnuntai 29. elokuuta 2010

Nyt lähtee

Taisin Meidän Perhe -lehdessä törmätä tietoon sotkuholistin blogista. Sieltä löytyi puolestaan linkki sadan tavaran haasteeseen. (Katsotaanpa sainko linkit kunnolla). Haasteena on poistaa kotoaan turhaksi käyneitä tavaroita sata kappaletta. Veikkaisin, että löytyy helposti. Katsotaan miten käy. Jos vaatekappaleet voi laskea jokaisen omakseen, niin kassissa on odottamassa jo poisvientiä useampikin.

Vaikka kaikenlaista tarvitseekin, paljon jää vain pyörimään nurkkiin. Meiltäkin löytyy laatikko, johon edellisen muuton yhteydessä heitettiin "loput" romut jostain kasasta ja se on ollut käymättä läpi nyt kuusi vuotta. Tiedän, että sieltä löytyy ainakin edelliseen asuntoon hankitun vaatekaapin ovien saranat, jotka tulivvat ovien mukana, vaikka olivatkin liukuovet. Kun voihan niitä joskus johonkin tarvita...

Nyt lähtee parempaan käyttöön toivottavasti.

2 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Mä luin hesarista tuon sadan tavaran haasteen niin päin, että pitää jättää itselle vain 100 tavaraa. Oon miettinyt joskus, että pitäisi joskus ehkä laskea omat tavarat, että paljonko pitäis heittää pois.

mormoniäiti kirjoitti...

Apua. Mitähän jäisi. Päiväkirjoja ja muita muistojuttuja on jo aika paljon... kyllähän sitä pärjäisi sillä, että on yksi lusikka, yksi veitsi, yksi lautanen ja yksi lasi, yksi kynä ja yksi kirja, yhdet housut ja yksi paita... Olisi se elämä vähän erilaista, tässä yhteiskunnassa. Jos eläisi jossain muualla, niin todellisuuttahan se varmasti olisi. Onneksi ei ihan sataan tavaraan tarvitse päästä. Mutta karsia kyllä saisi.