maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tehokkuutta

Joskus saa paljon aikaan yhden päivän aikana. Se tuntuu hyvältä. Silloin tulee ihmeteltyä miksi monen asian tekemistä on lykännyt, kun sen tekemiseen menee kuitenkin vain hetki.

Pienessä hetkessä saa hyvin paljon aikaan. Kuinka usein yrittäkään tehdä jotain, on se sitten tiskejä, opiskelua, työhommia, jotain enemmän tai vähemmän tärkeää ja joku tai useampi lapsista haluaa, että äiti tekee sitä tai tätä, leikkii, lukee, auttaa jossain. Toki lasten on hyvä oppia odottamaan eikä aina voi vastata lapsen pyyntöihin heti.

Usein kuitenkin pääsee helpommalla kun pienen hetken antaaa huomiota lapselle. Pienen hetken voimalla lapsi usein jaksaa taas tovin omissa puuhissaan ja se oman homman loppuun saattaminen on helpompaa.

Pienessä hetkessä on voimaa.

2 kommenttia:

Puolikas kirjoitti...

Olemme jälleen samoilla linjoilla. Eilen sain illalla halauksen kiitokseksi siitä, että otin nuoremman pojan mukaan koiranulkoilutuslenkille! :) Minulle pieni juttu, hänelle näköjään iso.

Mulla on oma blogi nyt harkintavaiheesta siirtynyt todellisuuteen, mutta mitään en vielä ole sinne "osannut" kirjoittaa...

mormoniäiti kirjoitti...

muistathan lähettää mulle osoitteen, kun tuotanto alkaa ;-)